Användning

Keytracker kan användas till flera olika ändamål. Allt som används av fler än en person och har lätt att försvinna går att skapa ordning med Keytracker.

Exempel på vad Keytracker kan hålla i ordning på:

  • Nycklar
  • Verktyg
  • Bensinkort
  • "Grönskyltar"
  • Mobiltelefoner
  • Mätinstrument
  • En huvudnyckel som används av flera

Sedan 1998 har Keytracker hjälpt flera företag runt omkring i Sverige att hålla i ordning på nycklar, verktyg, mobiltelefoner mm, utan några reklamationer.

Syftet med Keytracker är att personalen skall slippa leta efter nyckeln, och istället lägga tiden där den behövs. Med Keytracker vet du alltid VEM som har nyckeln.

Keytracker är en mekanisk organisationstavla som talar om VEM som har nyckeln och hur man kommer i kontakt med personen i fråga. Keytracker är mycket lätt att montera och alla lär sig snabbt hur systemet fungerar.

Systemet kan enkelt byggas på oavsett om det gäller nycklar eller användare.

Hur fungerar Keytracker?

Med Keytracker får du alltid tillbaka nyckeln på sin plats eller så vet du VEM som har den och hur man kommer i kontakt med personen i fråga.

Varje nyckel eller nyckelring har en egen plugg. Nyckeln och pluggen sammanlänkas med ett sigill som endast kan brytas med en avbitartång.

Pluggen sitter fast på Keytracker som förhindrar att vem som helst kan ta för sig en nyckel. Keytracker kan monteras direkt på en vägg eller i ett säkerhetsskåp.

För att ta loss en nyckel krävs en färgad numrerad ID-plugg. Efter man stoppat i och vridit om ID-pluggen, sitter ID-pluggen fast i Keytracker systemet och kan endast returneras när nyckeln sätts tillbaka.

Färgen på ID-pluggen förklarar vilken avdelning personen kommer ifrån och siffran förklarar vem ID-pluggen tillhör. Vid sidan sidan om Keytracker rekommenderar vi att en skylt monteras som visar vem ID-pluggen tillhör och hur man kommer når personen i fråga.

Keytracker systemet finns i storlekarna 1, 25 och 50 och kan lätt byggas på av både nycklar och användare.